Som det står! En frågestund tänker jag ha under denna vecka som jag är i Öland! Eftersom jag ändå inte kommer blogga något alls ungefär så är väl en frågestund rätt så lämpligt? Fråga exakt vad ni vill, så svarar jag på det nån gång när jag kommer hem! Kramar i stora lass!

Måste göra ett snabbt inlägg nu när jag väl har internet! Men jag är iaf på Öland nu och måste säga att jag varken har lust eller möjlighet att blogga under denna vecka.. Jag kanske slänger upp något inlägg till men det återstår ju att se! Berättar allt som REDAN har hänt en annan dag alltså. Vi har redan hunnit gjort en massa, på 1,5 dag! Och vi har 5 dagar kvar med sol och bad! Underbart. Jaja, godnatt lovers. Puss


Fick bli en mysoutfit idag. Vädret är inte på topp och jag är vråltrött.. Ska åka in till stan med Olivia idag och fixa några saker tills imorgon! 
Ni ser ju även min nya hårfärg. Det är absolut inte klart, för vi ska lägga i mer ljusa slingor :) Sen gör ju inte  bilden rättvisa heller.. Men just nu lutar min hårfärg mot orange/röd, så det känns ju lite ovant.. 

Jack Daniels tröjan köpte jag på flykärln för 120 riksdaler tror jag, så den var ju typ gratis! Haha. Har velat ha en jätte länge så det va ju toppen att jag hitta en så otroligt billigt! :) 
Kram