Fick några otroligt bra bilder av Anders Hannola ifrån OLLG. Han är en fotograf och var då där under konserten för att fota! Stort tack till dig för dessa bilderna! 

Förövrigt så har jag en fråga till er. Hur upplevde ni konserterna? Vill höra era historier också och se hur ni såg på allting. Kommer aldrig få nog av att läsa om hur lyckliga ni var! :-) Kram
Fick en kommentar av en tjej när hon länkade den där och berättade att den har över 2K notes(!!!!!!) på någon tumblr. Hahaha, blir så glad av den.. Gulliga Justin. 
Måste även snika in och säga att ni vackra skapelser har fått mig att komma på topp 20 här på blogg.se. Just nu ligger jag på 12e plats!!!! Helt obegripligt. Ni är ju bara för bra :-) 

Nu ska jag vidare på skolan. Ha en bra dag är där ute! Kramar i massor! 

Börjar med en fråga som många har ställt, "kysste han dig?!". 
- Nej det gjorde han inte, tyvärr :(:(:( Hade ju varit himelskt dock. Men jag tror folk har ljugit ihop det, för det var jag som pussade han på halsen/kinden. Jag såg att LT skrev att han kysste mig, men dom ljög om det också.. För jag sa att jag pussade han på halsen haha. Menmen, nu vet ni det! 
Han kysste mig inte, även fast det ser ut som så på vissa videos! 

Hur luktade han?? :D
- Haha, jag vet faktiskt inte.. La aldrig märkte till de :( Men han var svettig som bara den, så han lukta förmodligen det också ;-) (TYCKTE DET VAR RIKTIGT JÄVLA MUMSIGT ATT HAN VAR SVETTIG)

Du är så otroligt vacker! Du var verkligen värd att bli OLLG! 
Har bara en fråga, tycker du har så himla fina ögon men på ditt ena öga ser det ut som det är både blått och brunt? tycker det är jätte fint men undrar vad det beror på? lite nyfiken... :) 
Kram
- Vad glad jag blir, tack så jätte mycket!! Och ja, haha.. Mina ögon är blå/gröna, och i ena öget har jag ett födelsemärke, det är det bruna du ser :-)

Har du sett att zara larsson har skrivit om dig på hennes blogg?
- Ja min kompis visade mig det! roligt!

Vad heter du på instagram? Kram :)
- mollyblomberg. kramkram!

Grymt snygga bilder, vilken kamera använder du?
- Canon EOS 1100D, med standard objektivet.

Fick du se Justins kvinnliga dansare backstage?
- Tyvärr! 

Det är många som säger att du fick justins nummer, är det sant? :) 
Kram på dig och hoppas din dag är helt fantastisk!♥
- OJ! Haha nej så var det inte.. Hade ju dock varit jääkligt grymt om han gjorde det ;-) Kram på dig med!! 

Jen? Var det inte Dan Kanters fru Allison som har svart hår som gick runt eller har jag helt fel haha? :)
- Nej jag trodde det skulle vara de, och det såg ut som så för att båda är brun/svart-håriga, men det var 

Det måste vara en härlig känsla för ett fan att få komma upp på scenen så där :-) Jag skulle nog dö om det hände mig med Freddie Mercury... fast det är tyvärr omöjligt att nånsin få träffa honom :-( Undrar hur de väljer ut fans som får göra detta? Du matchade honom väldigt fint med kläderna iaf :-)
- Haha ja det hade varit något! Dom har två person som gått ut i publiken och kollar efter en tjej som sen ska upp på scenen. Simple as that! :-)