Hallå alla medmänniskor som stannar kvar här på denna usla blogg!
Vårt internet har tagit beslutet att inte funka igen, vilken gör mig vansinnig. Jag kan inte visa er bilderna ifrån Norge för än om ca 2 veckor, eftersom att jag inte kan göra det nu utan internet, och på fredag åker jag in på Yran, sen på söndag åker jag till Gotland med tjejerna och är där till den 6e!!!
Kommer bli usel uppdatering, ännu värre än vad det redan är... Men när jag kommer hem så kommer jag har otroligt härligt bilder att visa er! :-)

Hoppas ni håller ut och stannar kvar här ändå. Kram <3

Hej alla kära. Anledningen till varför jag inte bloggar är för att jag varit i norge enda ifrån torsdag, kom hem alldeles nyss. Jag har kunnat blogga men inte velat helt enkelt!

Nu ska jag sova för jag är irriterad och allmänt less. Ibland kopplar inte allting och man tycker bara att allt man själv tänker och säger är rätt, andra har fel. Ikväll blev det så, fast med några undantag. Ingenting är alltid lätt, och det får man helt enkelt leva med.
Jag var tvungen att ta ut detta över något, så denna gång blir det över bloggen.

Ni får en söt bild på mig, Julia och Ida som skänker lite ljus i detta inlägg.

Kolla... Har börjat få massa torra fläckar över armarna och benen.. Det är varit så i ungefär 1 månad och igår var jag på hälsocentralen här i Hammerdal för att kolla vad det kunde vara. Kvällen innan hade jag och mamma suttit och funderat på vad det kunnat vara, och kom fram till att det faktiskt kan vara psoriasis. Dock vet vi ju absolut inte så jag kan inte säga att det är det, men det liknar det så det finns ju chans att det kan vara så.

Hon på hälsocentralen sa att hon inte visste utan att hon bara trodde jag var torr. Det kunde vara psoriasis men hon ville inte lova att det var det, så hon erbjöd mig en super fet salva som skulle vara att jag inte var så torr längre. Köpte det dock inte eftersom att det vore konstigt om jag är torr så där fläckvist och det blir bara mer och mer? 
Så jag pratade med Eva, pappas moster istället - som haft psoriasis sen hon var barn. Hon sa att det kunde vara det också så jag fick låna en därför avsedd salva av hon. Så nu använder jag den och får väl se hur det blir! :-) 

För er som inte vet så är psoriasis en hudsjukdom. Det är ärftligt och därför kan det vara ännu större chans att jag har det med tanke på att jag har många i släkten som har det. Både på mamma och pappas sida! 
Det orsakar utslag och fjällande hud. Dock smittar det inte! Men det ser förjävligt ut, och jag hoppas att ifall jag har det så vill jag att det ska vara så lite som möjligt.. 
Att sola är det bästa för psoriasis, så jag får väl sola som en galning ;-)
Låter som att det är jätte farligt, haha. Men det är det verkligen inte! Känner bara att det itne är så kul. Och jag har ju varit så dum att jag googlat bilder på det och det är ju bland det värsta man kan göra.. Alltid de verkligen VÄRSTA situationerna som visas där.. Kolla bara dessa bilder t.ex?!? F Y F A N

VARNING FÖR EXTREMA BILDER!!!!!!!!!!!
VARNING FÖR EXTREMA BILDER!!!!!!!!!!!
VARNING FÖR EXTREMA BILDER!!!!!!!!!!!

VARNING FÖR EXTREMA BILDER!!!!!!!!!!!