1. Hade skolfoto idag! Gick ju sämst.. 2. Försökte vara mysig å spela gitarr, men nej.. Den talangen har flugit iväg. 3. Johannes var lite trött å bakis på vägen hem från Åre! 4. En Felicia vara ben inte ville hänga med tror jag.. Eller vad säger du fellman? 5. Finaste. 6. En less Molly som vill bli frisk! 

Ja hörreni. Har inte så mycket att säga med tanke på att jag och Felicia bara har legat hemma å degat typ, sjuka som vi varit.. Har även umgåtts med simpen! Blev smittad av han, sen blev Felicia smittad av mig, Carro blev smittad av oss, Joel blev smittad av henne, och nu är Didrik och Emilia också sjuka! Starka bakterier måste jag säga... Huvvaligen. 

Hade förövrigt en mysig kväll ikväll med Felicia, Simon, Ludvig och Eddie. Vi gjorde tacos och ja, umgicks helt enkelt! Super härligt. 

Nu ligger jag å inväntar Simon å Felicia som är iväg för att fixa lite saker.. Har tråkigt som bara den. 
Kram på er! 
Här ligger, står och sitter vi och hostar, snyter, nyser ihjäl oss. Vi tackar Simon för dessa äckliga bakterier.. Fy tusan säger jag bara. Har ont i hela kroppen och pt-värk på det.. Men som familj delar man på saker, det inkluderar bassilusker och smärta! Japp, så är det. 
Nu vill vi bara ha 4 liter meducin, gärna kuckelimuck medicin (ja vi nötar astrid lindgren). 

Ikväll blir det idolmys med några stycken. Ugglorna kommer hit för att förfesta, medan jag och felicia bara kommer sitta och titta på när flickorna sveper glas efter glas. Så är det när man är pluk. 

Kram på er 
Kolla jullans nya tröja! Vi svängde in på kupan här i hammerdal och skulle kolla ifall det fanns hippiekläder, och då hittade Julia lite andra kläder istället. Blev kär i denna tröja som hon köpte, så jag tog den! Super gullig tyshe je :D