Sicken mänska använder dessa effekter? Speciellt den högra. Ser banne mig ut som nummer 2..
 
Nödvändigt inlägg i bris på annat. Snart åker jag till stan och ikväll blir det partaj med mina fina ugglor, som jag längtar. Puss!
"Du är så jävla snygg, jag får damp! Hur får du så jämn färg och vad använder du får någon? Skulle vara skit kul om du gjorde nåt slagit inlägg om just det. Tror det skulle uppskattas av många :)kram"
 
Först och främst, tack tack tack!
Antar jag du menar brun utan sol? Jag har börjat använda BUS-mousse nu den senaste tiden, och det är sjukt bra! Jätte lätt att fördela jämnt och man blir brun direkt. Men just den mousse som jag har är köpt på Lindex så den är inte bra alls när det kommer till att tvätta händerna eller om man får en enda droppe på sig. Färgen försvinner direkt och då kan det se ut som på bilden nedan. För mig och dreglar när jag sover (jag är jätte gullig när jag sover), då är detta lönlöst med tanke på att jag alltid smörjer in mig innan jag går och lägger mig! 
Kolla bara.. 

MEN just mousse i sig, inte just Lindex's, det är super bra! Så det rekommenderar jag strakt, men nu på sommaren så ska vi med bra pigment slänga våra fusk-brun-produkter å sola gärnet! 
Kram!

1, Mysfika ifrån Frejas bageri med världens bästa mamma å storasyster. 2, Liten sefie. 3, Hela Stortorget vände ryggen till Åkesson. 4, Min, å alldeles bara min egna (sura) Simon.
 
1, Liten blick på hur det är att vara pollenallergiker. 2, Minervas egna ettor & tvåor samlade med ett och samma bord med alla likadant tröjor, redo för postmiddag. 3, Mysig bild på ännu ett gäng flickor +william.
 
 
Har anledning att vara frånvarande så att ni alla vet. Men är snart tillbaka med mycket bättre uppdatering. Kram!