Är just nu hos min käre vän Emelie. Smet in på toan att tog egobilder med anknäbb, såklart. Jag blir här tills imorgon, sen vet jag inte riktigt om vi ska sova hos Carro imorgon? Stannar iallafall här i stan tills på tisdag, för imorgon är det NYÅR. Kommer fira det med dom bästa och äta ännu bästare mat. Förlåt mina damer, men ingenting är bättre än mat. Typ.

Bloggningen kommer vara på noll (som alltid) och jag tänker inte bry mig ett dugg faktiskt. Så vi hörs när vi hörs, kram.

PS: Ha världens bästa nyår! Och till alla par där ute så måste ni lova att kyssa varandra klockan 00.00. Ta det lugnt! DS.


Innan någon får psykanfall och skriver att jag visar mina mini meloner så vill jag bara förvarna er om att klänningen ska vara så här, och det är bara en kropp. 

Tog och sydde ihop min nyårklänning som sagt (tror att det blir den här). Jag fick lite för kom-och-ta-på-mig-känsla i den så nu jäklar har jag inte den känslan längre! Tyckte det blev gulligare. 
Har dock fått Emelie att köpa en annan klänning till mig idag.. Så nu står det mellan 4 olika klänningar.. Den hon köpte var lång och helt svart, och jag föredrar ju helst långa klänningar framför korta.. Blir spännande att se vilken det blir. 
Ett ord - kärlekvidförstaögonkastet

Här är mina dösnygga skor som jag fick med mig hem från stan igår. Har redan använt dom, därav smutsen.