Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.

Var i Trondheim i onsdags till torsdag, på Gründercamp. Och vad är det undrar ni? Jo, jag orkar inte riktigt på in på detalj, men för att göra det lätt för både er och mig så skulle jag vilja beskriva det som att man hjälper ett företag med en affärsplan för att hjälpa dom få mer kunder. Man har 24h på sig att göra klart denna affärsplan, och tiden behövs. Vi fick sova 45 min... Fy fasen.
Kul var det, trots att vi inte vann och man blev en aning less.

Nu ska jag kika på Pippi, kram!

Har nu på morgonkvisten legat och blivit bortskämd av finaste simp. American pancakes på sängen, det är inte alla som får det inte. 
Snart ska jag i alla fall pallra mig hemåt mot hammerdal. Är hemma från skolan idag pga ryggbesvär.. Kan knappt varken sitta, stå eller ligga, och det stramar enda ner till vaden. Jäkla skit. 

Nej, nu må jag skynda mig! Kram


4 nördiga bilder ifrån veckan inne på SKOLTOAN!! Japp, sån är jag. En skoltoalettare är en bra ordval kan jag tycka. På mig har jag Lottas förbaskat snygga jacka och lite annat. 

Sitter just nu och dör dödens död utanför sporthallen medan jag väntar på en seg Simon. Är ensam och ser helt borta ut så jag tänkte, varför inte blogga så det blir gjort och så jag ser ut att vara upptagen? Smart tjej, smart tjej. 

För övrigt, och jag vet att jag lovat detta såååå många gånger, så ska jag verkligen försöka blogga bättre och med roligare inlägg.. Men jag är ju en sådan lat människa. 

Klem!!